Prawie czyni wielką różnicę a plucie na patelnię jest po prostu obrzydzające. W celu sprawdzenia czy tłuszcz jest dostatecznie rozgrzany wrzuca sie odrobinkę produktu przeznaczonego do smażenia.Edytowany: 2015:08:04 17:14:55
3Trzeba było napluc mu na talerz i czekac na reakcje;)
4pewnie pracowal w jakiejs knajpie:)
5Używasz oleju na patelni grilowej?:D
6Ale pomysl ze wspolnym gotowaniem swietny! :D
7Patelni grillowej nie smaruje się tłuszczem. Po to są rowki, by do nich spływał tłuszcz ze smażonego mięsa, uzyskując tym samym efekt smażenia na grillu (choć smakowo nigdy nie będzie tak samo). Nadmiar wytopionego tłuszczu powinno się odlać, by mięso nie stykało się z nim.
| Najczęściej komentowane teksty | |
|---|---|
| Ostatnie 7 dni | |
| Ostatnie 30 dni | |
| Ogólnie | |
xyz | 94.254.133.* | 04 Sierpnia, 2015 19:59
Trzeba było napluc mu na talerz i czekac na reakcje;)